Rchr
J-GLOBAL ID:200901062085034468   Update date: Aug. 04, 2022

Kunisaki Naomichi

クニサキ ナオミチ | Kunisaki Naomichi
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (2): Marine/Aquatic life sciences ,  Food sciences
Research keywords  (4): 食品科学・栄養科学 ,  水産化学 ,  Food Science ,  Fisheries Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • ヒトエグサの利用について
  • 水産物に含まれる機能性成分について
  • 2倍体・3倍体アマゴの成長段階における化学的・組織的変化
  • On the study of utilizable components in Hitoegusa(Monostroma spp.)
  • On the study of utilizable components from marine products
Show all
MISC (67):
Books (7):
  • 食品学II
    建帛社 2003
  • 概説 食品学
    光生館 2002
  • 食品学各論
    学文社 2002
  • 食品多糖類
    幸書房 2001
  • 新食品・加工概論
    同文書院 2001
more...
Education (4):
  • - 1969 Hokkaido University
  • - 1969 Hokkaido University Graduate School, Division of Fisheries
  • - 1967 Hokkaido University School of Fisheries Sciences
  • - 1967 Hokkaido University Faculty of Fisheries
Professional career (1):
  • Ph.D. (Hokkaido University)
Work history (8):
  • 1977 - 1988 Kagawa Nutrition University
  • 1977 - 1988 Kagawa Nutrition University, Assistant Professor
  • 1988 - - 女子栄養大学 教授
  • 1988 - - Kagawa Nutrition University Professor
  • 1973 - 1977 Kagawa Nutrition University
Show all
Association Membership(s) (7):
日本フードシステム学会 ,  日本ヘモレオロジー学会 ,  日本脂質栄養学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  日本食品衛生学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本水産学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page