Rchr
J-GLOBAL ID:200901063733023120   Update date: May. 28, 2020

Yano Toshihiro

ヤノ トシヒロ | Yano Toshihiro
Affiliation and department:
Research field  (1): Applied biochemistry
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 食品における微生物制御
  • 微生物の機能による食品の改善と開発
  • Control of Microorganism on Food Production
  • Improvement and Development of Food by Micrbial Function
MISC (28):
Books (7):
  • 毒素型食中毒原因菌の毒素とその産生
    包装食品の事故対策 日報 2001
  • 食中毒菌・食品腐敗微生物の制御
    HACCP必須技術 1999
  • 原材料からみたHACCP・賞味期限対策への応用 -生鮮農産物-
    サイエンスフォーラム 食品への予測微生物学の適用 1997
  • 食品の微生物危害とPL対策上の諸問題
    食品の腐敗変敗防止対策ハンドブック サイエンスフォラム 1996
  • ビフィズス因子
    食品中の生体機能調節物質研究法 学会出版センタ- 1996
more...
Education (2):
  • - 1978 Ritsumeikan University
  • - 1978 Ritsumeikan University Dept. of Foundational Technology
Professional career (1):
  • (BLANK) (Kyoto University)
Association Membership(s) (5):
バイオインダストリー協会 ,  日本ビフィズス菌センター ,  日本醸造協会 ,  日本生物工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page