Rchr
J-GLOBAL ID:200901071209021091   Update date: Sep. 22, 2022

Matsumoto Shinji

マツモト シンジ | Matsumoto Shinji
Affiliation and department:
Job title: Professor Emeritus of Tokyo University of Agriculture
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (6): 食品生化学 ,  食品化学 ,  食品加工 ,  Food Biochemistry ,  Food chemistry ,  Food Processing
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 1980 - Chemical and Biochemical Studies on Kiwifruit
  • カムカムの化学・生化学的研究および加工利用
MISC (34):
Books (9):
  • 食材図典(]G0002[)(共著)
    小学館 2001
  • 改訂版 品目別輸入食品辞典
    サイエンス フォーラム 1998
  • Commecial Farming in Thailand
    WORLD PLANING 1998
  • 最新果汁・果実飲料事典
    朝倉書店 1997
  • 総説輸入食品事典
    輸入食品事典研究会 1996
more...
Professional career (1):
  • (BLANK)
Committee career (3):
  • 2000 - Institute of Food Technologists 国内評議員
  • 2000 - 日本食品科学工業会 監事
  • 1999 - 日本食品低温保蔵学会 常任理事
Association Membership(s) (7):
日本食品低温保蔵学会 ,  日本食品衛生学会 ,  日本熱帯農業学会 ,  日本食肉研究会 ,  Institute of Food Technologists ,  日本農芸化学会 ,  日本食品科学工業会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page