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J-GLOBAL ID:200901073014312426   Update date: Sep. 16, 2022

Ohno Yoshimi

オオノ ヨシミ | Ohno Yoshimi
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 健康と食物摂取状況について
  • 一般家庭における揚げ油の使用限界に関する研究
  • Studies of food intake and its relation to health
  • Study on deep frying oil usage limitation in household Kichens
MISC (80):
Books (10):
  • 調理学実習書
    建帛社 2001
  • 新版 現代食生活のためのクッキング
    化学同人 2000
  • Let's Study English! Health and Nutrition
    講談社サイエンティフィク 1997
  • 英語で読む健康と栄養
    講談社サイエンティフィク 1997
  • Let's Study English! Health and Nutrition
    1997
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Works (7):
  • タイ・モン族の生活意識調査
    2003 -
  • 中国・内モンゴル自治区モンゴル続の食事調査および生活意識調査
    2001 - 2002
  • ネパール人の食生活状況調査(高地住民の場合)
    1997 -
  • ネパール人の食物摂取状況調査(丘陵地帯の場合)
    1996 -
  • ネパール人の健康観と生活意識調査
    1995 -
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Education (4):
  • - 1977 Osaka City University
  • - 1977 Osaka City University Graduate School, Division of Medicine
  • - 1964 Osaka City University
  • - 1964 Osaka City University Faculty of Home Economics
Professional career (2):
  • (BLANK)
  • (BLANK)
Association Membership(s) (6):
日本食生活学会 ,  日本衛生学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本油化学協会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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