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J-GLOBAL ID:200901075042389704   Update date: Sep. 22, 2022

Inari Taeko

イナリ タエコ | Inari Taeko
Affiliation and department:
Research field  (3): Food sciences ,  Bioorganic chemistry ,  Plant nutrition, soil science
Research keywords  (2): 植物栄養学 ,  Flant Fertilizer
Research theme for competitive and other funds  (14):
  • 2002 - 柿の異常軟化
  • 2002 - しいの実の利用法
  • 2002 - Abnormal softening of Persimmon
  • 1989 - ペクチンに対する活性酸素の影響
  • 1989 - The effect of Active oxygen on pectic substance
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MISC (110):
Books (4):
  • 新版図解食品衛生学実験(共著)
    (株)みらい 2003
  • 新・図解食品学実験(共著)
    (株)みらい 2003
  • 食品学 食品成分と機能性(共著)
    (株)東京化学同人 2003
  • 図解 食品学実験(共著)
    株式会社みらい 1998
Works (2):
  • 野菜の抗酸化力に関する共同研究
    1998 -
  • Joint Research on Antioxidant of Vegetable
    1998 -
Education (4):
  • - 2002 Gifu University
  • - 2002 Gifu University Graduate School, Division of Agricltural Sciences Science of Biological Resources
  • - 1976 Nagoya University School of Agricultural Sciences
  • - 1976 Nagoya University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • Doctor(Agriculture) (Gifu University)
Work history (8):
  • 1991 - 2002 Gifu Women's University
  • 1991 - 2002 Gifu Women's University, Assistant Professor
  • 2002 - - 岐阜女子大学 教授
  • 2002 - - Gifu Women's University, Professor
  • 1984 - 1991 Gifu Women's University
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Committee career (2):
  • 2003 - 日本農芸化学会 評議員
  • 1993 - 食品機能化学研究会 役員
Association Membership(s) (6):
食品機能化学研究会 ,  園芸学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本食品衛生学会 ,  日本家政学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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