- 2002 - 2004 疾患モデル動物を用いた小豆プロアントシアニジンの生理調節機能の検索
- 2002 - 2004 Studies physiological roll and function of Azuki-proanthocyanidin on animal model for human diseasis
- 小豆ポリフェノールの生活習慣病に与える効果
- インゲンマメの調理特性
- 小豆栽培における有機肥料が子実の成分と調理特性に及ぼす影響
- 赤色小豆子実のポリフェノール成分について
- 小豆生産地の土壌の種類が子実の成分組成と調理特性に及ぼす影響
- Effect of Azuki-polyhhenol on human-diseasis
- Studies on the Cooking Science of Kidney Beans
- Influences of organic fertilizers on the constituent and cooking characters in Azuki Beans
- A Preliminary Survey on the Phenolic Constituents in Red Azuki Beans
- Influences of Planting Soil Types on the Composition in Azuki Beans and Cooking Characters
Show all