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J-GLOBAL ID:200901081743319190   Update date: Aug. 28, 2020

Seki Nobuo

セキ ノブオ | Seki Nobuo
Affiliation and department:
Homepage URL  (1): http://www.hokudai.ac.jp/
Research field  (1): Marine/Aquatic life sciences
Research keywords  (2): 食品科学 ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 2003 - 2005 魚介類の鮮度と品質
  • Development of gel-type foods from scallop waste
  • Freshness and quality of fish and scallop meats
  • Studies on surimi-based products
MISC (30):
Books (3):
  • 動的粘弾性から見た魚肉タンパク質の加熱ゲル形成と架橋の影響
    かまぼこの足 II (恒星社厚生閣) 2005
  • ホタテガイ貝柱の生存保蔵技術
    水産物の品質・鮮度とその高度保持技術(恒星社厚生閣 2004
  • かまぼこーその科学と技術
    恒星社厚生閣 2003
Works (4):
  • 魚介肉の生存保蔵/イカの品質保持技術の開発研究
    2003 - 2005
  • Vital storage of fish and shell fish muscles
    2000 -
  • 白身魚肉の高品質貯蔵
    1995 -
  • High quality preservation of fish white meat
    1995 -
Education (4):
  • - 1968 Hokkaido University
  • - 1968 Hokkaido University
  • - 1965 Kagoshima University
  • - 1965 Kagoshima University
Professional career (1):
  • (BLANK) (Hokkaido University)
Work history (4):
  • 1992 - 2000 Hokkaido University School of Fisheries Sciences
  • 2000 - - 北海道大学大学院水産科学研究科 教授
  • 2000 - - Professor, Graduate School of Fisheries Sciences,
  • Hokkaido University
Awards (2):
  • 2004 - 日本水産学会功績賞
  • 1979 - 日本水産学会奨励賞
Association Membership(s) (3):
日本農芸化学会 ,  日本生化学 ,  日本水産学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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