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J-GLOBAL ID:200901083803155276   Update date: Sep. 22, 2022

Suzuki Toshiro

スズキ トシロウ | Suzuki Toshiro
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): Meat Science ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 食肉タンパク質の構造変化とゲル形成能に与える高圧処理の影響
  • Effect of Pressure Treatment on the Musle Structure and Heat-induced Gelation of Myofibril Protein
MISC (26):
Professional career (2):
  • (BLANK)
  • (BLANK)
Work history (1):
  • Tokyo University of Agriculture Faculty of Agriculture, Department of Animal Science Professor
Committee career (3):
  • 1999 - 日本食品科学工学会 関東支部運営委員, 評議員
  • 1997 - 日本食品保蔵科学会 評議員編集委員
  • 1996 - アイ・エフ・ティー(Institute of Food Technologists) ジャパンセクション事務局長
Awards (1):
  • 2003 - 日本食品保蔵科学会賞 技術賞
Association Membership(s) (5):
日本農芸化学会 ,  日本食品保蔵科学会 ,  日本畜産学会 ,  日本食品科学工学会 ,  アイ・エフ・ティー(Institute of Food Technologists)
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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