Rchr
J-GLOBAL ID:200901084059800717   Update date: Sep. 02, 2022

Aso Keiichi

アソウ ケイイチ | Aso Keiichi
Research field  (1): Food sciences
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • プロテアーゼを用いたペプチド合成に関する研究
  • 植物プロテアーゼに関する研究
  • Study on Protease-catalyzed Peptide Synthesis
  • Study on Plant Proteolytic Enzymes
MISC (37):
Books (9):
  • 食品学-栄養機能から加工まで
    共立出版 2002
  • 理工学辞典(共著)
    1996
  • Dictionary of Science & Technology、日刊工業新聞社
    1996
  • ウオルサム小動物の臨床栄養学(共訳)
    1995
  • The WALTHAM Book of Clinical Nutrition of the Dog & Cat、講談社サイエンティフィク
    1995
more...
Education (4):
  • - 1975 The University of Tokyo
  • - 1975 The University of Tokyo Graduate School, Division of Agricultural Science
  • - 1970 Tokyo University of Agriculture and Technology Faculty of Agriculture
  • - 1970 Tokyo University of Agriculture and Technology Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • (BLANK)
Work history (1):
  • Nippon Veterinary and Life Science University Faculty of Applied Life Science, School of Food Science and Technology
Committee career (1):
  • 1992 - 日本食品科学工学会 関東支部運営委員
Association Membership(s) (3):
日本食品科学工学会 ,  日本生化学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page