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J-GLOBAL ID:200901089510769448   Update date: Sep. 22, 2022

Morita Naofumi

モリタ ナオフミ | Morita Naofumi
Affiliation and department:
Homepage URL  (1): http://www.biochem.osakafu-u.ac.jp/FOOD/MAIN-J.html
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 穀物科学 ,  Cereal Science
Research theme for competitive and other funds  (16):
  • 2005 - モチ小麦、ハイアミロース小麦粉の物性と食品加工
  • 2005 - Pheological property and food processing of waxy and high amylose wheat flours for bread and noodle
  • 2003 - アレルギー対応ケーキの物性と加工
  • 2003 - 機能性を持つ食品素材のパスタ、麺への利用
  • 2003 - Rheology and processing of allergen-less cakes
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MISC (125):
Works (7):
  • 小麦粉生地のグルテンおよび澱粉におよぼすポリグリセリン脂肪酸の効果
    2002 -
  • ウルチ米の発芽玄米の米菓等への製品化について
    2000 - 2001
  • Application of pre-germinated non-waxy brown rice powder for cakes
    2000 - 2001
  • 発芽玄米の製パン性について
    2000 -
  • 小麦分級粉の成分特性と製パン性および加工特性
    2000 -
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Education (4):
  • - 1975 Osaka Prefecture University
  • - 1975 Osaka Prefecture University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1967 Osaka Prefecture University
  • - 1967 Osaka Prefecture University Faculty of Agriculture
Professional career (3):
  • (BLANK) (Osaka Prefecture University)
  • (BLANK) (Osaka Prefecture University)
  • (BLANK) (Osaka Prefecture University)
Work history (2):
  • 1994 - - 武庫川女子大学 非常勤講師
  • 1994 - - Mukogawa Women's University, Lecturer
Committee career (9):
  • 2003 - 日本穀物科学研究会 会長
  • 2002 - 日本応用糖質科学会 編集委員
  • 2002 - 日本食品科学工学会 評議員
  • 2002 - 日本栄養・食糧学会 支部評議員
  • 2001 - 麦類特許性実用化研究会 理事
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Association Membership(s) (12):
麦類特許性実用化研究会 ,  日本家政学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本穀物科学研究会 ,  日本食品科学工学会 ,  The Royal Australian Chemical Society ,  American Association of Cereal Chemists ,  Society for Free Radical Research ,  Bioelectrochemical Society ,  日本応用糖質科学会 ,  日本分析化学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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