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J-GLOBAL ID:200901095137084227
Update date: Sep. 28, 2022
Ando Hitomi
アンドウ ヒトミ | Ando Hitomi
Research field (1):
Functional solid-state chemistry
Research keywords (2):
調理科学
, Cookery Science
Research theme for competitive and other funds (4):
新しい食品素材としてのアマランスに関する研究
新しい食品素材としてのオオムギ穀粒に関する研究
The Studies on Amaranth as a New Food Stuff
The Studies on barley grain as a new foodstuff.
MISC (36):
高たんぱく質食品のアマランサスの利用(その3). 京都文教短期大学研究紀要. 2004. 43
光永 俊郎, 安藤 ひとみ. あんの科学. Foods and Food Ingredients Journal of Japan. 2004. 209. 5. 379-390
A Use of Amaranth as High Protein Food Product(Part 3). The Kenkyu Kiyo Kyoto Bunkyo JR. College. 2004. 43
Science of An (Bean Jam). Foods and Food Ingredients Journal of Japan. 2004. 209. 5. 379-390
高タンパク質食品のアマランサスの利用(その2). 京都文教短期大学研究紀要. 2003. 42
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Education (2):
- 1991 Japan Women's University Faculty of Human Sciences and Design Department of Food and Nutrition
- 1991 Japan Women's University Faculty of Home Economics
Professional career (1):
Doctor (Agriculture) (Kinki University)
Association Membership(s) (5):
日本栄養改善学会
, 日本食品工学会
, 日本栄養・食糧学会
, 日本調理科学会
, 日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
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