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J-GLOBAL ID:200901095137084227   Update date: Sep. 28, 2022

Ando Hitomi

アンドウ ヒトミ | Ando Hitomi
Research field  (1): Functional solid-state chemistry
Research keywords  (2): 調理科学 ,  Cookery Science
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 新しい食品素材としてのアマランスに関する研究
  • 新しい食品素材としてのオオムギ穀粒に関する研究
  • The Studies on Amaranth as a New Food Stuff
  • The Studies on barley grain as a new foodstuff.
MISC (36):
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Education (2):
  • - 1991 Japan Women's University Faculty of Human Sciences and Design Department of Food and Nutrition
  • - 1991 Japan Women's University Faculty of Home Economics
Professional career (1):
  • Doctor (Agriculture) (Kinki University)
Association Membership(s) (5):
日本栄養改善学会 ,  日本食品工学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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