Art
J-GLOBAL ID:200902002515925095   Reference number:83A0209867

豚ふん尿発酵飼料(LFF)の肉豚への影響 肉質,特に官能検査(三点比較法)による風味について

Author (6):
Material:
Volume: 19  Issue:Page: 141-146  Publication year: Dec. 1982 
JST Material Number: Y0196A  ISSN: 0388-8460  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
   To see more with JDream III (charged).   {{ this.onShowAbsJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=83A0209867&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=Y0196A") }}
JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Formula feeds  ,  Agricultural waste utilization 
Reference (25):
  • 1) BENGTSSON, K. (1953): Taste testing as an analytical method statistical treatment of the data. Wallerstein Lab. Commum., 16 (54), 231-250.
  • 2) HARRIES, J. M. (1956): Positional bias in sensory assesments. Food Technol., 10 (2), 86-90.
  • 3) 川北兵蔵・山田光江 (1980): 食品の官能検査, 69-102, 医歯薬出版, 東京.
  • 4) 室岡治義 (1981): 家畜ふん尿の炭水化物の資源化に関する研究, 環境科学研究報告集・資源循環, 45-46, 文部省「環境科学」特別研究・資源循環領域班, 東京.
  • 5) 長尾壮七 (1981): 産業廃棄物の節足動物による分解と動物体の利用, 環境科学研究報告集・畜産廃棄物の有効利用に関する研究, 1-4, 文部省「環境科学」特別研究・資源循環領域班, 東京.
more...

Return to Previous Page