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J-GLOBAL ID:200902178520898668   Reference number:02A0055720

山梨の小麦粉を使った郷土料理

Author (1):
Material:
Volume: 34  Issue:Page: 437-441  Publication year: Nov. 20, 2001 
JST Material Number: Y0637A  ISSN: 1341-1535  Document type: Article
Article type: 解説  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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Food in general 
Reference (9):
  • 1)小林豊子, 犬飼道子: 山梨の食べもの-明治, 大正, 昭和初期-甲斐ケ嶺出版, p. 127(1996)
  • 2)奥村彪夫: そば・うどん技術教本第2巻うどんの技術, 柴田書店, p. 18(1988)
  • 3)福島義明, 小林豊子, 竹口はる子, 小林隆子: 日本の食生活全集(19) 聞き書き山梨の食事, 農文協p. 347(1990)
  • 4)君塚正義, 尾島利雄, 高橋久美子: 日本の食生活全集(9) 聞き書き栃木の食事, 農文協, p. 357(1988)
  • 5)志田俊子, 都丸十九一, 川嶋菊市, 野口美恵子, 高田ユウ子, 塩崎道子: 日本の食生活全集(19) 聞き書き群馬の食事, 農文協p. 356(1990)
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