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J-GLOBAL ID:200902208536126092   Reference number:04A0633312

カレーの機能性

Author (2):
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Volume: 37  Issue:Page: 320-324  Publication year: Aug. 20, 2004 
JST Material Number: Y0637A  ISSN: 1341-1535  Document type: Article
Article type: 解説  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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Category name(code) classified by JST.
Seasonings,spices(=condiments) 
Reference (9):
  • 1) トム・ストバート著, 辻静雄監修, 小野村正敏訳(1980), 世界のスパイス百科, 鎌倉書房, 東京, 86-88
  • 2) 八藤眞(1999), カレー粉へのミネラル効果, 食の科学, 253, 光琳, 74-80
  • 3) 辛島昇, 辛島貴子, 大塚滋, 石毛直道(1990), 人間は何を食べてきたか「アジア・太平洋編」(下)カレー, 醤油, 日本放送出版協会, 東京, 1-108
  • 4) 岩井和夫, 中谷延二(1989), 香辛料成分の食品機能, 光生館, 東京, 1-96
  • 5) 田村真入郎, 川端晶子(1997), 食品調理機能学, i建畠社, 東京, 271-287
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