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J-GLOBAL ID:200902219327938413   Reference number:09A0044279

Studies on the some properties of Hokkaido-produced clotted cream

北海道産クロテッドクリームの性状に関する研究
Author (2):
Material:
Volume: 19  Issue:Page: 273-279  Publication year: Dec. 30, 2008 
JST Material Number: L3330A  ISSN: 1346-9770  CODEN: NSGIFO  Document type: Article
Article type: 短報  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (3):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food quality  ,  Dairy products  ,  Confectionery 
Reference (10):
  • 1) 野田正幸:クリームの製品特性, ミルクサイエンス, 48:171-180 (1999)
  • 2) 斎藤善一, 西川勲, 三浦弘之, 大橋登美男, 山中良忠, 細野昭義, 菅野長右ェ門, 中澤勇二, 工藤力:畜産食品加工学, 川島書店, 東京, p.41 (1990)
  • 3) 野口洋介:牛乳・乳製品の知識, 幸書房, 東京, p.64-65 (2002)
  • 4) 農畜産業振興機構調査情報部情報課:畜産の情報平成20年5月号No.255, 第一資料印刷株式会社, 東京, p.7-35 (2008)
  • 5) 乳業ジャーナル編集部:乳業ジャーナル2008年6月号No.509, 株式会社乳業ジャーナル, 東京, p.129 (2008)
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