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J-GLOBAL ID:200901087683093170   Update date: Jan. 17, 2024

Kikuchi Kazumi

キクチ カズミ | Kikuchi Kazumi
Affiliation and department:
Other affiliations (1):
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (1): cookery science
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 1995 - 母親と乳児の食事に関する研究
Papers (3):
MISC (4):
Books (3):
  • 総合 調理用語辞典
    2010
  • 給食経営管理・運営論
    家政教育社 2003
  • 新版食事計画論
    家政教育社 2002
Lectures and oral presentations  (5):
  • 調理法の異なる離乳食の加工特性に関する研究
    (日本栄養改善学会北海道支部会 2013)
  • 北海道産鮭節に関する調理科学的研究
    (日本栄養改善学会北海道支部会 2013)
  • 北海道石狩産小麦粉の普及に関する研究
    (日本栄養改善学会第60回大会 2013)
  • 北海道石狩市近郊における保育所給食の調理器具に関する研究
    (日本栄養改善学会第59回大会 2012)
  • 北海道の行事食と儀礼食ー親子間における認知・経験の違いー
    (日本調理科学会平成24年度大会(秋田大学) 2012)
Education (4):
  • 1999 - 2002 Rakuno Gakuen University Graduate School Department of Dairy Science
  • 1991 - 1993 Kagawa Nutrition University Graduate School of Nutrition and Health Sciences
  • - 1993 Kagawa Nutrition University
  • 1986 - 1989 日本大学(3年次編入学)
Professional career (2):
  • 博士(農学) (酪農学園大学)
  • 修士(栄養学) (女子栄養大学)
Work history (3):
  • 2006 - 2009 Rakuno Gakuen University
  • 2002 - 2006 Rakuno Gakuen University
  • 1995 - 1999 北星学園女子短期大学生活教養学科 専任講師
Awards (1):
  • 1988 - 女子栄養大学 社会通信教育専門料理コース優秀賞受賞
Association Membership(s) (4):
JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY ,  THE JAPAN ASSOCIATION FOR THE INTEGRATED STUDY OF DIETARY HABITS ,  日本調理科学会 ,  日本栄養改善学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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