Art
J-GLOBAL ID:200902242421141962   Reference number:03A0532250

Free Amino Acid and γ-Aminobutyric acid Contents of Germinated Rice

発芽玄米と籾発芽玄米のγ-アミノ酪酸および遊離アミノ酸含量
Author (3):
Material:
Volume: 50  Issue:Page: 316-318  Publication year: Jul. 15, 2003 
JST Material Number: F0895A  ISSN: 1341-027X  CODEN: NSKKEF  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
   To see more with JDream III (charged).   {{ this.onShowAbsJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=03A0532250&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=F0895A") }}
JST classification (1):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
General 
Reference (12):
  • 塚原菊一. ドーマー発芽玄米. 米飯食品のビジネス事典. 2001, 183-196
  • 食糧問題研究所. コシヒカリを超えるコメ. 月刊食糧ジャーナル. 2002, 平成14年6月号, 34-45
  • 食糧問題研究所. 21世紀型「米消費拡大」玄米発芽の技術革命. 月刊食糧ジャーナル. 2002, 平成14年4月号, 46-49
  • 井出教義. 発芽籾を原料とする玄米. 2002
  • ドーマー (株). 発芽玄米の製造方法及び製造装置. 2002
more...
Terms in the title (4):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page