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J-GLOBAL ID:200901098227956842   Update date: May. 07, 2020

Ohisa Naganori

オオヒサ ナガノリ | Ohisa Naganori
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research keywords  (1): 食品科学
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2000 - 稲庭うどんの美味しさ
  • -
MISC (33):
Patents (10):
  • 水産加工排液スカムの肥料化方法
  • γ-アミノ酪酸を富化した米及び加工品
  • 山菜及び穀類の殺菌方法
  • 有色穀類を着色料とした麺類及びその製造法
  • 樹脂乳化液を用いた被覆粒状物の製造方法
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Books (4):
  • 地域特産品と感性-秋田の食から
    日本出版サービス、感性商品開発の実践 2003
  • 米飯食品ビジネス事典
    (株)サイエンスフォーラム 2001
  • 新技術による地域特産品の洗練、地域食品加工の手引き
    家の光協会 1999
  • 湛水土壌におけるxenobioticsの分解
    学会出版センター 微生物の生態12 1984
Education (3):
  • Nihon University
  • Yamagata University
  • Osaka Prefecture University
Professional career (1):
  • 農学博士 (大阪府立大学)
Awards (1):
  • 2004 - 全国食品関係試験研究場所長会、優良研究・指導業績
Association Membership(s) (6):
日本土壌微生物学会 ,  日本伝統食品研究会 ,  日本食品科学工学会 ,  Quest for Traditional Food ,  Japanese Society of Soil Microbiology ,  Japanese Society for Food Science and Technology
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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