Art
J-GLOBAL ID:200902280627196606   Reference number:09A0693722

Number of Servings per Dish Eaten by 5th Grade Children: Implications for Better Use of the Japanese Food Guide Spinning Top among School Children

小学5年生は,「いくつ(SV)」の料理を食べているか-小学生における食事バランスガイド活用に向けての検討-
Author (9):
Material:
Volume: 67  Issue:Page: 128-140  Publication year: Jun. 01, 2009 
JST Material Number: F0151A  ISSN: 0021-5147  CODEN: EYGZA  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
   To see more with JDream III (charged).   {{ this.onShowAbsJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=09A0693722&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=F0151A") }}
JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food in general  ,  Nutrition survey 
Reference (17):
  • 1) 内閣府:食育基本法 (2005),http://www8.cao.go.jp/syokuiku/more/law/law.html, (2008年3月21日)
  • 2) 文部科学省:小学校学習指導要領解説家庭編,pp. 36-40 (2004) 開隆堂出版株式会社,東京
  • 3) 内閣府:平成17年国民生活白書 (2005),http://www5.cao.go.jp/seikatsu/whitepaper/h17/10_pdf/01_honpen/pdf/ks000001.pdf, (2007年9月15日)
  • 4) (株)生活情報センター編:中学生・高校生の食生活データブック2002年度版,pp. 190-197 (2001) (株)生活情報センター,東京
  • 5) 社会福祉法人 恩賜財団星愛育会 日本子ども家庭総合研究所:日本子ども資料年鑑2007,pp. 170-171 (2007) KTC中央出版,東京
more...
Terms in the title (5):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page