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J-GLOBAL ID:200902290370927286   Reference number:05A0083916

Hypotensive Effect of Anthocyanin-rich Extract from Purple-fleshed Sweet Potato Cultivar “Ayamurasaki” in Spontaneously Hypertensive Rats

紫サツマイモ「アヤムラサキ」から調製したアントシアニン含有物の高血圧自然発症ラットに対する血圧降下作用
Author (7):
Material:
Volume: 52  Issue:Page: 41-44  Publication year: Jan. 15, 2005 
JST Material Number: F0895A  ISSN: 1341-027X  CODEN: NSKKEF  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (1):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Vegetables and processed vegetable products 
Reference (11):
  • 1) 山川 理, 須田郁夫, 吉元 誠, 高アントシアニンサツマイモの開発と利用, FFIジャーナル, 178, 69-78 (1998).
  • 2) 津久井亜紀夫, 鈴木敦子, 小巻克己, 寺原典彦, 山川 理, 林 一也, さつまいもアントシアニン色素の組成と安定性, 食科工, 46, 148-154 (1999).
  • 3) 食品と開発編集部, 食品色素の市場動向, 食品と開発, 37 (12), 46-51 (2002).
  • 4) 須田郁夫, 吉元 誠, 山川 理, 近年の食スタイルから見たサツマイモの生活習慣病予防効果, FFIジャーナル, 181, 59-68 (1999).
  • 5) 須田郁夫, 紫サツマイモ, 「色から見た食品のサイエンス」, 高宮和彦, 大澤俊彦, グュエン・ヴァン・チュエン, 篠原和毅, 寺尾純二編, (サイエンスフォーラム, 東京), pp. 281-284 (2004).
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