Pat
J-GLOBAL ID:200903001213306989
油性組成物およびその製法並びにそれを用いた油性被覆菓子
Inventor:
,
,
,
Applicant, Patent owner:
,
Agent (1):
西藤 征彦
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1995035481
Publication number (International publication number):1996126473
Application date: Feb. 23, 1995
Publication date: May. 21, 1996
Summary:
【要約】【目的】乳酸菌が生菌状態で長期間保持される油性組成物を提供する。【構成】油脂、発酵乳パウダー,糖類を混合し、この混合物を30〜50°Cに加温溶融して生菌状態の乳酸菌を添加する。
Claim (excerpt):
油脂,発酵乳パウダー,糖類を含有する油性組成物であって、上記油性組成物に乳酸菌が生菌状態で配合されていることを特徴とする油性組成物。
IPC (4):
A23G 1/00
, A23D 9/00 500
, A23G 3/00 109
, A23L 1/30
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (6)
-
特公昭40-001978
-
特開昭62-058971
-
特開平4-187093
-
特開平2-142735
-
チョコレート掛け菓子の製法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-125746
Applicant:明治製菓株式会社, 愛媛罐詰株式会社
-
特公昭45-032905
Show all
Return to Previous Page