Pat
J-GLOBAL ID:200903007364336071
新規なコク味調味料
Inventor:
,
,
,
,
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1997086362
Publication number (International publication number):1998276709
Application date: Apr. 04, 1997
Publication date: Oct. 20, 1998
Summary:
【要約】【課題】 飲食品に容易に「あつみ」及び「こく」を付与し又はこれを増強する。【解決手段】ゼラチン及びトロポミオシンを、糖及び/又はアミノ酸を含む水中もしくは天然エキス中で加熱して得られる「あつみ」及び「こく」付与機能物質。
Claim (excerpt):
(1)ゼラチン、(2)トロポミオシ及び(3)糖及び/又はアミノ酸を含有することを特徴とする新規なコク味調味料素材。
IPC (2):
FI (2):
A23L 1/22 D
, A23L 1/221 A
Patent cited by the Patent:
Return to Previous Page