Pat
J-GLOBAL ID:200903009107403500
液体調味料の製造法
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1994115197
Publication number (International publication number):1995313097
Application date: May. 27, 1994
Publication date: Dec. 05, 1995
Summary:
【要約】【目的】だし入り醤油等の液体調味料において、本来の醤油やだしの香、風味また良好な味等増強する。【構成】 醤油、だし等を含有する調味液に含硫化合物を添加し加熱する。
Claim (excerpt):
醤油及び/又はだしを含有する調味液に含硫化合物を添加し加熱することを特徴とする液体調味料の製造法。
IPC (2):
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (9)
-
特開昭59-125865
-
特開昭60-009465
-
特開平4-304863
-
特開昭49-109561
-
特開昭47-039674
-
調味料の製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平4-044498
Applicant:味の素株式会社
-
特開平4-066069
-
特開昭57-179153
-
特開昭48-018468
Show all
Return to Previous Page