Pat
J-GLOBAL ID:200903015526861887

油揚食品及びその製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 戸田 親男
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1997124720
Publication number (International publication number):1998295288
Application date: Apr. 30, 1997
Publication date: Nov. 10, 1998
Summary:
【要約】【解決手段】 ビートファイバーを添加して食用油で揚げることを特徴とする油揚食品の製造。【効果】 油揚食品中の食用油の吸収量が少なく、また油揚げ処理に要する食用油の使用量も少なくてすみ、油揚食品からの油の滲出も抑制され、健康上、風味上、外観上、商品価値上そしてコスト面でも本発明は卓越している。
Claim (excerpt):
ビートファイバーを添加して食用油で揚げることを特徴とする油揚食品の製造方法。
IPC (2):
A23L 1/01 ,  A23L 1/48
FI (2):
A23L 1/01 D ,  A23L 1/48
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (3)
  • 特開平3-143344
  • 特開昭59-011153
  • ビートファイバーの脱臭方法
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平5-098574   Applicant:大和紡績株式会社
Cited by examiner (3)
  • 特開平3-143344
  • 特開昭59-011153
  • ビートファイバーの脱臭方法
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平5-098574   Applicant:大和紡績株式会社

Return to Previous Page