Pat
J-GLOBAL ID:200903015526861887
油揚食品及びその製造方法
Inventor:
,
,
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
戸田 親男
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1997124720
Publication number (International publication number):1998295288
Application date: Apr. 30, 1997
Publication date: Nov. 10, 1998
Summary:
【要約】【解決手段】 ビートファイバーを添加して食用油で揚げることを特徴とする油揚食品の製造。【効果】 油揚食品中の食用油の吸収量が少なく、また油揚げ処理に要する食用油の使用量も少なくてすみ、油揚食品からの油の滲出も抑制され、健康上、風味上、外観上、商品価値上そしてコスト面でも本発明は卓越している。
Claim (excerpt):
ビートファイバーを添加して食用油で揚げることを特徴とする油揚食品の製造方法。
IPC (2):
FI (2):
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (3)
-
特開平3-143344
-
特開昭59-011153
-
ビートファイバーの脱臭方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-098574
Applicant:大和紡績株式会社
Cited by examiner (3)
-
特開平3-143344
-
特開昭59-011153
-
ビートファイバーの脱臭方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-098574
Applicant:大和紡績株式会社
Return to Previous Page