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J-GLOBAL ID:200903016370483581

亜鉛高含有酵母

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 戸田 親男
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1995164507
Publication number (International publication number):1996332082
Application date: Jun. 08, 1995
Publication date: Dec. 17, 1996
Summary:
【要約】【構成】 亜鉛を50ppm以上含有する溶液中で、酵母を懸濁状態で非増殖的に攪拌及び/又は振とう処理する。【効果】 乾燥菌体当たり亜鉛を10,000ppm以上含有する亜鉛高含有酵母が得られる。
Claim (excerpt):
亜鉛を高濃度に含有してなる食用酵母。
IPC (2):
C12N 1/16 ,  C12N 1/18
FI (2):
C12N 1/16 J ,  C12N 1/18
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
  • 特開昭63-287474
  • 鉄高濃度含有酵母の製造法
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平3-146528   Applicant:アサヒビール株式会社

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