Pat
J-GLOBAL ID:200903024209831700
食品の鮮度保持方法及び食品の貯蔵方法
Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
加藤 静富 (外2名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1999218398
Publication number (International publication number):2001017074
Application date: Aug. 02, 1999
Publication date: Jan. 23, 2001
Summary:
【要約】【課題】本発明は、鮮度保持の良好な食品の鮮度保持方法を提供することを目的としている。【解決手段】食品の鮮度保持方法は、茶抽出液を含む水溶液を食品に接触させて、該食品の鮮度を保持するものである。
Claim (excerpt):
茶抽出液を含む水溶液を食品に接触させて、該食品の鮮度を保持することを特徴とする食品の鮮度保持方法。
IPC (4):
A23B 4/00
, A23B 4/08
, A23L 3/3472
, A23L 3/3544
FI (4):
A23B 4/00 H
, A23B 4/08 C
, A23L 3/3472
, A23L 3/3544
F-Term (8):
4B021LW03
, 4B021LW04
, 4B021MC01
, 4B021MC03
, 4B021MK01
, 4B021MK05
, 4B021MK25
, 4B021MP02
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (10)
Show all
Return to Previous Page