Pat
J-GLOBAL ID:200903027856985807

食品用保存剤

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1993054968
Publication number (International publication number):1994253796
Application date: Feb. 19, 1993
Publication date: Sep. 13, 1994
Summary:
【要約】 (修正有)【目的】保存効果に優れ、味のバランスの取れた食品用保存剤の提供。【構成】ポリグリセリン脂肪酸エステルにグリシン、有機酸および/又は有機酸の塩類、無機酸および/又は無機酸の塩類のうちから選ばれた1種または2種以上に配合してなることを特徴とする食品用保存剤。
Claim (excerpt):
ポリグリセリン脂肪酸エステルにグリシン、有機酸および/又は有機酸の塩類、無機酸および/又は無機酸の塩類のうちから選ばれた1種又は2種以上を併用することを特徴とする食品用保存剤。
IPC (4):
A23L 3/3517 ,  A23L 3/3508 ,  A23L 3/3526 501 ,  A23L 3/358
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (13)
  • 特開平1-243975
  • 特開平2-026729
  • 特開平1-218577
Show all

Return to Previous Page