Pat
J-GLOBAL ID:200903027856985807
食品用保存剤
Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1993054968
Publication number (International publication number):1994253796
Application date: Feb. 19, 1993
Publication date: Sep. 13, 1994
Summary:
【要約】 (修正有)【目的】保存効果に優れ、味のバランスの取れた食品用保存剤の提供。【構成】ポリグリセリン脂肪酸エステルにグリシン、有機酸および/又は有機酸の塩類、無機酸および/又は無機酸の塩類のうちから選ばれた1種または2種以上に配合してなることを特徴とする食品用保存剤。
Claim (excerpt):
ポリグリセリン脂肪酸エステルにグリシン、有機酸および/又は有機酸の塩類、無機酸および/又は無機酸の塩類のうちから選ばれた1種又は2種以上を併用することを特徴とする食品用保存剤。
IPC (4):
A23L 3/3517
, A23L 3/3508
, A23L 3/3526 501
, A23L 3/358
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (13)
-
特開平1-243975
-
特開平2-026729
-
特開平1-218577
-
特開平3-057633
-
特開平2-023856
-
特開昭48-092169
-
特開平4-197163
-
特開昭49-133161
-
特開昭58-168545
-
特開昭62-179371
-
特開昭63-059865
-
特開昭63-059868
-
食品用保存剤
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平3-113758
Applicant:チツソ株式会社
Show all
Return to Previous Page