Pat
J-GLOBAL ID:200903028995519418
食品の卵風味向上剤及び卵風味向上法
Inventor:
,
,
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
野河 信太郎
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1995011635
Publication number (International publication number):1996196240
Application date: Jan. 27, 1995
Publication date: Aug. 06, 1996
Summary:
【要約】【目的】 カロリーを増加させることなく、卵の風味を増強し、さらに食品の物性に変化を与えずに食品の卵風味を向上させる方法を提供することを目的としている。【構成】 シュクラロースからなる卵風味向上剤、及びシュクラロースを、卵風味向上有効量添加する卵風味向上法。
Claim (excerpt):
シュクラロースからなる卵風味向上剤。
IPC (2):
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (6)
-
特開昭64-085055
-
特開昭64-085055
-
特開昭64-085055
-
ジヤガ芋繊維を含んでいる甘い焼き製品
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-238882
Applicant:マクニール-ピーピーシー・インコーポレーテツド
-
特開平3-094654
-
特開平3-094654
Show all
Return to Previous Page