Pat
J-GLOBAL ID:200903028995519418

食品の卵風味向上剤及び卵風味向上法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 野河 信太郎
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1995011635
Publication number (International publication number):1996196240
Application date: Jan. 27, 1995
Publication date: Aug. 06, 1996
Summary:
【要約】【目的】 カロリーを増加させることなく、卵の風味を増強し、さらに食品の物性に変化を与えずに食品の卵風味を向上させる方法を提供することを目的としている。【構成】 シュクラロースからなる卵風味向上剤、及びシュクラロースを、卵風味向上有効量添加する卵風味向上法。
Claim (excerpt):
シュクラロースからなる卵風味向上剤。
IPC (2):
A23L 1/32 ,  A23L 1/236
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (6)
  • 特開昭64-085055
  • 特開昭64-085055
  • 特開昭64-085055
Show all

Return to Previous Page