Pat
J-GLOBAL ID:200903034825253677

ペプチド含有顆粒状スープ

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1998055885
Publication number (International publication number):1999225715
Application date: Feb. 19, 1998
Publication date: Aug. 24, 1999
Summary:
【要約】【課題】 本発明は、境界域高血圧者や高血圧者に対して、有意な血圧降下作用を示し、しかも摂取しやすいペプチド含有顆粒状スープを提供すること。【解決手段】かつお節をサーモライシンで加水分解して得られるオリゴペプチドを含有するペプチド含有顆粒状スープ。
Claim (excerpt):
かつお節をサーモライシンで加水分解して得られるオリゴペプチドを含有することを特徴とするペプチド含有顆粒状スープ。
IPC (5):
A23L 1/40 ,  A23J 3/04 501 ,  A23J 3/34 ,  A61K 38/00 ABU ,  A61K 38/55
FI (5):
A23L 1/40 ,  A23J 3/04 501 ,  A23J 3/34 ,  A61K 37/18 ABU ,  A61K 37/64
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (1)
  • 特開平4-144696
Article cited by the Patent:
Return to Previous Page