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J-GLOBAL ID:200903043268863628
焼酎の製造方法
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1998241050
Publication number (International publication number):2000060531
Application date: Aug. 12, 1998
Publication date: Feb. 29, 2000
Summary:
【要約】【課題】 優れた香味を有する焼酎の製造方法を提供すること。【解決手段】 焼酎原料に乳酸菌を添加することを特徴とする焼酎の製造方法に関する。
Claim (excerpt):
焼酎原料に乳酸菌を添加することを特徴とする焼酎の製造方法。
F-Term (3):
4B015NB01
, 4B015NG17
, 4B015NP01
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
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特開平1-257460
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焼酎原料用甘藷及び焼酎原料用甘藷の処理方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平6-015285
Applicant:株式会社海外技協
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密閉型酵母酸性醗酵槽に於ける雑菌除菌装置
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-235992
Applicant:平下英治, 中野巌
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
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「鹿大農学術報告」, 1982, 第32号, 第69-77頁
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「J.Brew.Soc.Japan」, 第92巻第6号, p452-457
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