Pat
J-GLOBAL ID:200903043847549560

風味劣化抑制剤

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1999076996
Publication number (International publication number):2000270790
Application date: Mar. 23, 1999
Publication date: Oct. 03, 2000
Summary:
【要約】【課題】 加熱調理食品の製造工程中の風味劣化を抑制するための風味劣化抑制剤を提供する。また、風味劣化抑制作用を付与した加熱調理食品を提供する。【解決手段】 製造工程中でヌクレオチドを配合し、加熱調理食品を製造する。
Claim (excerpt):
ヌクレオチドを有効成分とする食品の風味劣化抑制剤。
IPC (3):
A23L 1/03 ,  A23L 3/3562 ,  A23L 1/39
FI (3):
A23L 1/03 ,  A23L 3/3562 ,  A23L 1/39
F-Term (17):
4B021LA01 ,  4B021LP01 ,  4B021LP07 ,  4B021MK01 ,  4B021MK17 ,  4B021MK22 ,  4B021MK25 ,  4B021MQ04 ,  4B021MQ05 ,  4B035LC05 ,  4B035LG04 ,  4B035LP01 ,  4B035LP55 ,  4B036LC05 ,  4B036LH05 ,  4B036LP01 ,  4B036LP21
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
  • 特公昭43-015775
  • 特公昭40-003467
  • フレーバー付与食品
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平3-210371   Applicant:旭化成工業株式会社
Show all

Return to Previous Page