Pat
J-GLOBAL ID:200903044635570329

レバーソーセージおよびその製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 角田 嘉宏 (外3名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1998204898
Publication number (International publication number):2000032955
Application date: Jul. 21, 1998
Publication date: Feb. 02, 2000
Summary:
【要約】【目的】 不快なレバー臭が解消されたレバーソーセージを提供する。【解決手段】 レバーソーセージ重量の0.005〜0.02重量%のカテキンを含有してなるレバーソーセージ。
Claim (excerpt):
カテキンを含有してなるレバーソーセージ。
IPC (2):
A23L 1/317 ,  A23L 1/314
FI (2):
A23L 1/317 A ,  A23L 1/314
F-Term (15):
4B042AC01 ,  4B042AD03 ,  4B042AG02 ,  4B042AG03 ,  4B042AG04 ,  4B042AG05 ,  4B042AH01 ,  4B042AH07 ,  4B042AK01 ,  4B042AK06 ,  4B042AK11 ,  4B042AK15 ,  4B042AP03 ,  4B042AP14 ,  4B042AP21
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (2)
  • 畜肉製品の製造方法
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平7-279696   Applicant:太陽化学株式会社
  • 特開昭60-232075
Cited by examiner (2)
  • 畜肉製品の製造方法
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平7-279696   Applicant:太陽化学株式会社
  • 特開昭60-232075

Return to Previous Page