Pat
J-GLOBAL ID:200903053601929211

畜肉製品の製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1995279696
Publication number (International publication number):1997098740
Application date: Oct. 02, 1995
Publication date: Apr. 15, 1997
Summary:
【要約】【課題】 畜肉製品の調理加熱時に生成するヘテロサイクリックアミンの生成を抑制する畜肉製品の製造方法を提供することを目的とする。【解決手段】 茶を添加することを特徴とする畜肉製品の製造方法。
Claim (excerpt):
茶を添加することを特徴とする、ヘテロサイクリックアミン類の生成が抑制された畜肉製品の製造方法。
IPC (3):
A23L 1/31 ,  A23L 1/317 ,  A23L 1/48
FI (3):
A23L 1/31 A ,  A23L 1/317 Z ,  A23L 1/48
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
  • 魚介獣肉食品
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平4-247039   Applicant:太田敏行
  • 特開昭60-232075
  • 特開昭61-025440

Return to Previous Page