Pat
J-GLOBAL ID:200903062316842373
肉類風味向上剤
Inventor:
,
,
,
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1999165052
Publication number (International publication number):2000224967
Application date: Jun. 11, 1999
Publication date: Aug. 15, 2000
Summary:
【要約】【課題】 肉類由来の不快風味を抑制するとともに風味を向上させる肉類又は肉類加工食品の風味向上剤、風味向上法、風味向上された食品を提供すること。【解決手段】 根塊類スパイス乾燥微粉末と紅茶熱水抽出物とを含有する、肉類又は肉類加工食品の風味向上剤、これを用いた肉類又は肉類加工食品の風味を向上させる方法、及びこれにより風味が向上した肉類又は肉類加工品。
Claim (excerpt):
根塊類スパイス乾燥微粉末と紅茶熱水抽出物とを含有する、肉類又は肉類加工食品の風味向上剤。
IPC (6):
A23L 1/22
, A23L 1/221
, A23L 1/223
, A23L 1/31
, A23L 1/318
, A23L 1/317
FI (7):
A23L 1/22 C
, A23L 1/221 C
, A23L 1/223
, A23L 1/31 A
, A23L 1/318
, A23L 1/317 A
, A23L 1/317 Z
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
-
肉料理用風味料
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平4-119976
Applicant:札幌協和食品株式会社
-
特開昭60-262566
Return to Previous Page