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J-GLOBAL ID:200903064025600626
肉軟化剤
Inventor:
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Applicant, Patent owner:
Agent (3):
平木 祐輔
, 藤田 節
, 安田 徹夫
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2002175546
Publication number (International publication number):2004016101
Application date: Jun. 17, 2002
Publication date: Jan. 22, 2004
Summary:
【課題】硬い肉を容易にかつ効果的に軟らかくする方法の開発を課題とする。【解決手段】エビ、特にホッコクアカエビの頭胸部中のタンパク質分解酵素を用いることによって解決できる。【選択図】 なし
Claim (excerpt):
エビの頭胸部から抽出したタンパク質分解酵素を含有することを特徴とする肉軟化剤。
IPC (1):
FI (1):
F-Term (2):
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (1)
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食肉の軟化方法、軟化剤および食肉加工品
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-131861
Applicant:日本油脂株式会社
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