Pat
J-GLOBAL ID:200903072368387874

乳酸菌含有炊飯用組成物

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 岩谷 龍
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2002288993
Publication number (International publication number):2004121073
Application date: Oct. 01, 2002
Publication date: Apr. 22, 2004
Summary:
【課 題】本発明は日常的に摂取する炊飯物へ炊飯調理の際に簡便に免疫賦活作用を強化することができる炊飯用組成物を提供することを目的とする。【解決手段】乳酸菌またはその処理物を有効成分として含有することを特徴とする免疫賦活作用を有する炊飯用組成物。【選択図】 なし
Claim (excerpt):
乳酸菌またはその処理物を有効成分として含有することを特徴とする免疫賦活作用を有する炊飯用組成物。
IPC (3):
A23L1/105 ,  A23L1/30 ,  C12N1/20
FI (3):
A23L1/105 ,  A23L1/30 Z ,  C12N1/20 E
F-Term (11):
4B018MD86 ,  4B018ME08 ,  4B018ME09 ,  4B018ME10 ,  4B018ME14 ,  4B018MF04 ,  4B023LC09 ,  4B023LK18 ,  4B023LP11 ,  4B065AA30X ,  4B065CA41
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (4)
  • 免疫賦活剤
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平8-327673   Applicant:武田食品工業株式会社
  • 免疫調節剤、免疫調節食品および免疫調節飼料
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平11-075396   Applicant:アサマ化成株式会社
  • 穀類の処理法
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平9-362481   Applicant:キッコーマン株式会社
Show all

Return to Previous Page