Pat
J-GLOBAL ID:200903074921221338

低分子ペクチン及びこれを含有する飲食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 太田 恵一
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1992350022
Publication number (International publication number):1994169724
Application date: Dec. 03, 1992
Publication date: Jun. 21, 1994
Summary:
【要約】【目的】 低粘度、高溶解性を有し、かつ食物繊維としての生理活性を保持した低分子ペクチン、及びこの低分子ペクチンを含有する飲食品を提供する。【構成】 ペクチンにエンド型ポリガラクツロナーゼを作用させることにより得られた、低分子ペクチン、及び、該低分子ペクチンを、0.01〜50重量%含有する、飲食品。
Claim (excerpt):
ペクチンにエンド型ポリガラクツロナーゼを作用させることにより得られる、低分子ペクチン。
IPC (6):
A23L 1/308 ,  C08B 37/06 ,  C12P 19/14 ,  A23L 1/0524 ,  A61K 31/725 ACR ,  A61K 31/725 ADN
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)

Return to Previous Page