Pat
J-GLOBAL ID:200903079707059177

食品用乳化剤および乳化飲食物

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 箕浦 清
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2001017191
Publication number (International publication number):2002171920
Application date: Jan. 25, 2001
Publication date: Jun. 18, 2002
Summary:
【要約】【課題】 ステビアを主体としても、乳化力が強く経時的に安定な食品用乳化剤を提供すること。【解決手段】 酵素処理ステビアを主成分とする食品用乳化剤および乳化飲食物を提供する。
Claim (excerpt):
酵素処理ステビアを有効成分とする食品用乳化剤。
IPC (6):
A23L 1/035 ,  A21D 2/36 ,  A21D 13/08 ,  A23G 9/00 ,  A23L 2/62 ,  A23L 2/38
FI (7):
A23L 1/035 ,  A21D 2/36 ,  A21D 13/08 ,  A23G 9/00 ,  A23L 2/38 K ,  A23L 2/38 P ,  A23L 2/00 L
F-Term (21):
4B014GB21 ,  4B014GG15 ,  4B014GG17 ,  4B014GK07 ,  4B014GP27 ,  4B017LC02 ,  4B017LG15 ,  4B017LK18 ,  4B017LK23 ,  4B017LL06 ,  4B017LP06 ,  4B032DB06 ,  4B032DK29 ,  4B032DK51 ,  4B032DL03 ,  4B035LC16 ,  4B035LG12 ,  4B035LG37 ,  4B035LG54 ,  4B035LK13 ,  4B035LP41
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)

Return to Previous Page