Pat
J-GLOBAL ID:200903082160697417
酸味のマスキング方法
Inventor:
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
野河 信太郎
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1997047929
Publication number (International publication number):1998243776
Application date: Mar. 03, 1997
Publication date: Sep. 14, 1998
Summary:
【要約】【目的】 製品本来の味のバランスを保持し、さらに長期安定性、熱安定性にすぐれた酸味のマスキング効果を十分に発揮し、マスクングされた後の酸味自体の風味を良質なものにすることを目的とする。【解決手段】 酸味を呈する製品に、スクラロースを添加する酸味のマスキング方法。
Claim (excerpt):
酸味を呈する製品に、スクラロースを添加することを特徴とする酸味のマスキング方法。
IPC (3):
A23L 1/22
, A23L 1/03
, A23L 1/236
FI (3):
A23L 1/22 Z
, A23L 1/03
, A23L 1/236 A
Patent cited by the Patent: