Pat
J-GLOBAL ID:200903083717638717

卵黄低分子ペプチド

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1997100965
Publication number (International publication number):1998279595
Application date: Apr. 02, 1997
Publication date: Oct. 20, 1998
Summary:
【要約】【課題】 必須アミノ酸の補給素材として経口経管流動食、スポーツ飲料、食品、乳幼児および小児の栄養補給食品に好ましく利用でき、苦味が少なく風味が良好な低分子ペプチドを提供することを目的とする。【解決手段】 卵黄の不溶性蛋白質を蛋白分解酵素で加水分解することで上記課題を解決する。
Claim (excerpt):
卵黄の不溶性蛋白質を蛋白質分解酵素で加水分解して得られる卵黄低分子ペプチド。
IPC (6):
C07K 4/12 ,  A23J 3/34 ,  A23L 1/305 ,  A61K 35/54 ,  A61K 38/00 ADD ,  C12P 21/00
FI (6):
C07K 4/12 ,  A23J 3/34 ,  A23L 1/305 ,  A61K 35/54 ,  C12P 21/00 A ,  A61K 37/18 ADD
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (2) Cited by examiner (2)

Return to Previous Page