Pat
J-GLOBAL ID:200903088019138909
冷菓類又はゲル状食品
Inventor:
,
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1993102587
Publication number (International publication number):1994311858
Application date: Apr. 28, 1993
Publication date: Nov. 08, 1994
Summary:
【要約】【目的】 砂糖を使う従来品叉は砂糖以外の賦形剤を用いる冷菓類やゼリ-等の製造において、従来得られなかった物性で高級感を持つ冷菓類やゼリ-等を提供する。【構成】 トレハロ-スを製品あたり0.3〜3重量%添加し更に物性がよく高級感を持つ冷菓類やゼリ-等を製造する。
Claim (excerpt):
トレハロ-スを0.3〜3重量%含有することを特徴とする冷菓類又はゲル状食品。
IPC (3):
A23L 1/06
, A23G 9/02
, A23L 1/03
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
-
冷凍飲食品及びその製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-066098
Applicant:日本食品化工株式会社, 麒麟麦酒株式会社
-
非還元性糖質生成酵素とその製造方法並びに用途
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-349216
Applicant:株式会社林原生物化学研究所
Return to Previous Page