Pat
J-GLOBAL ID:200903091988026302

微細セルロース含有野菜ジュース

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1996185995
Publication number (International publication number):1998028565
Application date: Jul. 16, 1996
Publication date: Feb. 03, 1998
Summary:
【要約】【課題】 パルプ分等の不溶性成分の沈降が抑制され、凝集沈降等を起こさず、分散安定性の良好な野菜ジュースを提供する。【解決手段】 平均粒径20μm以下の微細セルロースを野菜ジュースに含有せしめる。
Claim (excerpt):
平均粒径20μm以下の微細セルロースを含有することを特徴とする微細セルロース含有野菜ジュース。
IPC (3):
A23L 2/02 ,  A23L 2/62 ,  A23L 2/44
FI (3):
A23L 2/02 E ,  A23L 2/00 L ,  A23L 2/18
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (3)
  • 特公昭39-027470
  • 特開平4-325060
  • アルコール性飲料
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平6-324187   Applicant:旭化成工業株式会社
Cited by examiner (3)
  • 特公昭39-027470
  • 特開平4-325060
  • アルコール性飲料
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平6-324187   Applicant:旭化成工業株式会社

Return to Previous Page