Pat
J-GLOBAL ID:200903095360105110

変性コンニャク及びその製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 伊丹 勝
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1992345614
Publication number (International publication number):1994165648
Application date: Dec. 01, 1992
Publication date: Jun. 14, 1994
Summary:
【要約】【目的】 新規な食感を有する変性コンニャク及びその製造方法を提供することを目的とする。【構成】 原料コンニャクを冷凍手段を用いて-2〜-40°Cの温度で冷凍変性してなる、原料コンニャクとは異なる食感を有する変性コンニャク。
Claim (excerpt):
原料コンニャクを冷凍手段を用いて完全に冷凍させ、コンニャク組織を変性してなる、原料コンニャクとは異なる食感を有する変性コンニャク。
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (4)
  • 食品組成物及びその製造法
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平3-355329   Applicant:太陽化学株式会社, 山口迪夫
  • 特開平1-187064
  • 特開昭62-236463
Show all
Cited by examiner (4)
  • 特開平1-187064
  • 食品組成物及びその製造法
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平3-355329   Applicant:太陽化学株式会社, 山口迪夫
  • 特開昭62-236463
Show all

Return to Previous Page