Pat
J-GLOBAL ID:200903099197003199

菓子類の製造法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 尾関 弘
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1993250215
Publication number (International publication number):1995075479
Application date: Sep. 09, 1993
Publication date: Mar. 20, 1995
Summary:
【要約】【目的】体積が大きくて食感に優れると共に、軽い食感を有し、且つ経時的な食感の劣化が改善された菓子類を製造しうる方法を開発すること。【構成】菓子類の製造に際し、その原材料の一つとして膨潤抑制澱粉を使用すること。
Claim (excerpt):
菓子類の製造に際し、その原材料の一つとして膨潤抑制澱粉を使用することを特徴とする菓子類の製造法。
IPC (3):
A21D 2/18 ,  A21D 2/26 ,  A21D 13/08
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (1) Cited by examiner (1)

Return to Previous Page