Pat
J-GLOBAL ID:200903099295792770
健康食品
Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2006139508
Publication number (International publication number):2007282620
Application date: Apr. 17, 2006
Publication date: Nov. 01, 2007
Summary:
【目的】 熟成にんにく並びに熟成にんにくの皮の粉末とをバター、チーズ等の乳製品に混合した生活習慣病に効果のある健康食品を提供する。【構成】 軟らかくしたバター、チーズ等の乳製品と皮をむいた熟成にんにく及び熟成にんにくの皮の粉末を練って成形後、冷却して固形化する。【選択図】なし
Claim (excerpt):
皮を剥いた熟成にんにくをバターに練りこんだことを特徴とする健康食品。
IPC (1):
FI (1):
F-Term (3):
4B018MD55
, 4B018MD71
, 4B018MF02
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (3)
-
特開20004-121113号公報
-
特公昭47-8574号公報
-
調味バターの製造方法及び調味バター
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2002-361917
Applicant:佐野克孝
Return to Previous Page