Art
J-GLOBAL ID:201002280795838452   Reference number:10A0049810

芋焼酎メーカーの上級酒における有機甘しょ調達

Author (2):
Material:
Volume: 16  Issue:Page: 60-65  Publication year: Dec. 31, 2009 
JST Material Number: L4386A  ISSN: 1341-0296  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
General  ,  Vegetables and processed vegetable products 
Reference (12):
  • 中野元「第3次本格焼酎ブームと産地間競争の変容」『熊本学園大学産業経営研究』25、2006年、pp15-36。
  • 日本政策投資銀行「安定成長期の鹿児島県本格焼酎産業」『DBJ経済ミニレポート (鹿児島) 』2006年、pp1-6。
  • 斎藤修「国産ワインの地域ブランド化と認証制度」『食料産業クラスターと地域ブランド--食農連携とフードビジネス--』農山漁村文化協会、2007年、pp297-312。
  • 熊本国税局「単式蒸留しょうちゅう製造業の概要 (平成18年度分)」2007年。
  • 日刊経済通信社調査部『酒類食品産業の生産・販売シェア平成19年度版』2007年、pp128。
more...
Terms in the title (4):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page