About KIMURA MEIKO
About (独)水産総合研究センター中央水産研究所
About HIRAOKA YOSHINOBU
About (独)水産総合研究センター中央水産研究所
About KIMIYA TAKASHI
About (独)水産総合研究センター中央水産研究所
About IMAMURA SHINTARO
About (独)水産総合研究センター中央水産研究所
About SUZUKI MICHIKO
About (独)水産総合研究センター中央水産研究所
About OKAZAKI EMIKO
About (独)水産総合研究センター
About KIMURA IKUO
About 鹿児島大学水産学部
About 日本水産学会誌
About Cololabis saira
About fish meat
About frozen storage
About offensive odor
About quality change
About aliphatic amine
About secondary amine
About tertiary amine
About dark muscle
About cryopreservation
About Fishes
About Animal aquatic foods
About Food freezing and refrigerasion
About Dimethylamine
About Trimethylamine
About Trimethylamine N-oxide
About サンマ
About 肉
About トリメチルアミン
About 凍結貯蔵