Art
J-GLOBAL ID:201102236720804828   Reference number:11A0675667

Survey for Genetically Modified Rice and Investigation of DNA Extraction Methods in Processed-Rice Foods

遺伝子組換え米の調査に関する考察およびDNA抽出法の検討
Author (5):
Material:
Volume: 55  Issue:Page: 65-73 (J-STAGE)  Publication year: 2011 
JST Material Number: G0567A  ISSN: 0582-4176  CODEN: SEEIA  Document type: Article
Article type: 短報  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
   To see more with JDream III (charged).   {{ this.onShowAbsJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=11A0675667&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=G0567A") }}
JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food evaluation and control  ,  Research methods in genetics 
Reference (9):
  • 1) 厚生労働省告示第232号,食品、添加物等の規格基準の一部改正,平成12年5月1日.
  • 2) 厚生労働省告示第233号,組換えDNA技術応用食品及び添加物の安全性審査の手続,平成12年5月1日(最終改正平成18年5月22日厚生労働省告示第368号).
  • 3) 厚生労働省医薬食品局食品安全部監視安全課輸入食品安全対策室長,安全性未審査の中国産遺伝子組換え米の混入事例について(報道発表資料),平成19年1月26日.
  • 4) 厚生労働省,安全性未審査の中国産米加工品の検知法について,平成19年1月26日食安監発0126006号(最終改正平成19年2月20日食安監発0220002号).
  • 5) 厚生労働省,アレルギー物質を含む食品の検査方法について,平成14年11月6日食発第1106001号(最終改正平成21年7月24日食安発第0724第1号).
more...
Terms in the title (3):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page