Pat
J-GLOBAL ID:201103049049433738
乾燥こんにゃくの製造方法
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (2):
平木 祐輔
, 早川 康
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):1996173888
Publication number (International publication number):1998014507
Patent number:3616201
Application date: Jul. 03, 1996
Publication date: Jan. 20, 1998
Claim (excerpt):
【請求項1】乾燥こんにゃくの製造時に、通電加熱を間欠的に行なうことによって原材料を凝固させ、それを乾燥させることを特徴とする乾燥こんにゃくの製造方法。
IPC (2):
FI (2):
A23L 1/212 102 A
, A23L 1/212 102 Z
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (3)
-
特開平4-008257
-
乾燥こんにゃくの製造方法及び乾燥こんにゃく
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平6-298357
Applicant:小原美恵子
-
特開平3-224450
Cited by examiner (3)
-
特開平4-008257
-
乾燥こんにゃくの製造方法及び乾燥こんにゃく
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平6-298357
Applicant:小原美恵子
-
特開平3-224450
Return to Previous Page