Art
J-GLOBAL ID:201202232622377760   Reference number:12A1672949

General composition, mineral constituents and free amino acid composition of Aralia elata SEEM

タラの芽の一般成分, 無機質成分, 遊離アミノ酸組成
Author (3):
Material:
Volume: 23  Issue:Page: 70-76 (J-STAGE)  Publication year: 2012 
JST Material Number: L3330A  ISSN: 1346-9770  CODEN: NSGIFO  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (3):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food analysis  ,  Vegetables and processed vegetable products  ,  Plant biochemistry 
Substance index (9):
Substance index
Chemical Substance indexed to the Article.
Reference (17):
  • 1) 鈴木洋 : 漢方のくすりの事典 第2版, 医歯薬出版, 東京, pp.311-312 (2011)
  • 2) 関元多恵, 渋谷まゆみ, 前田英雄 : タラの芽がラットの生体に及ぼす影響, 栄養学雑誌, 68, 309-314 (2010)
  • 3) 川村洋二郎編 : うま味 味覚と食行動, 共立出版, 東京, pp57-59 (1993)
  • 4) 加藤久典 : アミノ酸摂取の効果の科学-その役割と未知なる力-, 食品と科学, 47, 38-41 (2005)
  • 5) (社) 日本必須アミノ酸協会編 : たんぱく質・アミノ酸の科学, (株) 工業調査会, 東京, pp.229-234 (2007)
more...
Terms in the title (5):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page